Selecteer een pagina

Portfolio

Totaal tuinonderhoud

Voor een klant met een tuin van 4000m2 heeft De Jong Groen het totaalonderhoud in beheer. Zo ligt de tuin er altijd keurig netjes bij. Onze groene vingers knippen hier onder andere de hagen, we snoeien, maaien het gras, steken de kanten, verwijderen het onkruid, ruimen het blad op, poten planten, voeren het groenafval af en maaien de slootkanten. Voor de eigenaar een groot plezier, zo’n prachtige tuin om van te genieten. Voor ons heerlijk werk!

Maaien

Deze klant heeft het maaiwerk van zo’n 1500m2 uitbesteed aan de Jong Groen, zodat ze er geen omkijk meer naar hebben.

Bomen rooien / wilgen knotten

Knotwilgen zijn oer-Hollands en we zien ze dan ook graag staan. Er zit alleen wel een pukkeltje werk aan vast. Zeker als er een tijd niets aan is gedaan, dan komt er behoorlijk wat bij kijken. Niet alleen moet de zaag erin, vooral het verwerken van het hout dat van de bomen afkomt, is een flinke klus. Voor deze klant verzorgden we het hele traject. Van boom in de tuin tot keurig op maat gehakte haardblokken bij de houtkachel! (en het afvoeren van het groen afval).

Plaatsen tuinhuis

“Roel, kun jij ook een tuinhuis plaatsen?”
Het antwoord was “Jazeker!”

Hierbij komt echter meer kijken dan alleen een tuinhuis in elkaar zetten. Van tevoren hebben we dit goed overlegd. De plek waar het tuinhuis moest komen, moest eerst geschikt gemaakt worden. We hebben de bestrating daarvoor aangepast en een fundering gecreëerd. Op de eerste foto ziet u de verhoging, die ervoor zorgt dat er geen water de schuur in loopt. De schutting was niet meer goed, dus hebben we die verwijderd. Ook de nodige begroeiing moest weg. De klant was blij met het eindresultaat: een nieuwe tuin inclusief solide tuinhuis. Wij blij met een mooi stukje werk!

Tuinaanleg

Deze klant wilde de tuin een keer grondig aan laten pakken. De Jong Groen ging aan de slag: de klimop werd gerooid, de oude schutting verwijderd (ook alles wat ver onder de grond verstopt zat), zand werd aangevoerd, geëgaliseerd, aangetrild, herbestraat (35 m2), afgetrild en ingeveegd, er werd kunstgras gelegd (10 m2) en een deel van het inpootwerk werd verricht. En het resultaat mocht er zijn!